Mi ez az egész #kattanjki?

A #kattanjki kezdeményezést a 2020-as karantén alatt indítottuk el több fotós anyukával. Be voltunk zárva a napokba, kicsit bekattantunk, próbálunk túlélni, kapaszkodtunk a szép pillanatokba. Hittük és hisszük, hogy a fotózás terápia, és nemcsak nekünk fotósoknak: kikapcsol, feltölt, inspirál, az alkotás örömét adja. Hiszünk benne, hogy így lehet újra és újra “kikattanni”.

Az a célunk, hogy a lelkesedésünkből, tapasztalatunkból átadjunk, és inspiráljunk mindenkit, hogy fényképezzen az otthon töltött időben és persze azon túl is. Azt reméljük, hogy mások is megtalálják majd ugyanazt az örömet és feltöltődést a fotózásban, amit nekünk is ad minden nap.

A #kattanjki kezdeményezés alapító tagjai:

Ez a pályázat a #kattanjki kihívásokból nőtte ki magát, amelynek során különböző témákban vártuk a pályázatokat az Instagramon a #kattanjki hashtaggel ellátva, illetve a #kattanjki – inspiráció fotózáshoz Facebook csoportban.

Ha van kedved, csatlakozz hozzánk! Már csak azért is érdemes, mert a #kattanjki Fotópályázat profi kategóriáiba kedvezményes áron nevezhetsz, ha tagja vagy a Facebook csoportnak. Ne felejtsd el megválaszolni a belépő kérdéseket!

PROFI kategóriában szeretnél indulni?

Az adataidat harmadik félnek nem adjuk át és bármikor leiratkozhatsz a fotópályázattal kapcsolatos emailekről.

HOBBI kategóriában szeretnél indulni?

Az adataidat harmadik félnek nem adjuk át és bármikor leiratkozhatsz a fotópályázattal kapcsolatos emailekről.