Információk

#kattanjki Fotópályázat

Mutatjuk a #kattanjki Fotópályázat nyertes fényképeit!

Elképesztően nagy öröm és megtiszteltetés a számunkra, hogy összesen 1347 nevezés érkezett az első #kattanjki Fotópályázatra! Köszönjük mindenkinek, aki fényképet küldött be és azoknak, akik figyelemmel kísérték a pályázati oldalunkat a Facebookon is. Mutatjuk a zsűri által választott győzteseket, illetve a HOBBI kategória közönségszavazásának nyertesét. Szívből gratulálunk mindenkinek! A HOBBI kategória közöségszavazásának győztese: Péter AndrásBővebben: “Mutatjuk a #kattanjki Fotópályázat nyertes fényképeit!”

Köszönjük, hogy hírét viszitek a #kattanjki Fotópályázatnak! (médiamegjelenések)

Köszönjük szépen mindenkinek, aki segít hírét vinni a #kattanjki Fotópályázatnak! Legyen az személyes ajánlás vagy megosztás a közösségi médiában, vagy akár médiamegjelenés! Femina.hu: Szeretsz fényképezni? Egy jó portréval értékes díjat nyerhetsz a #kattanjki Fotópályázaton Digital Hungary: Nevezz Te is! Jó lenne egy kicsit kikattanni? Nevezz a #kattanjki Fotópályázatra! Pixinfo.com: Mielőtt bekattannál: #kattanjki fotópályázat! Profi FotoBővebben: “Köszönjük, hogy hírét viszitek a #kattanjki Fotópályázatnak! (médiamegjelenések)”

Inspirációs képek a zsűri tagjaitól

Fotók: Schram András, andrasschram.com Fotók: Nagy Hajni, Nagy Hajni Photographer Fotók: Fehér-Tarcsi Erzsébet, zsikephoto.com Fotók: Akszjonovics Aljona, axxaphoto.com Fotók: Ihász Ingrid, dreamworldphoto.hu

Nevezési feltételek

A Pályázatról A #kattanjki fotópályázatot (“Pályázat”) az AXXAPHOTO Bt. és Ihász Ingrid egyéni vállalkozó szervezi (“Szervezők”). A pályázat célja, hogy amatőr (hobbi) és profi fotósok számára (“Pályázók”) lehetőséget adjon portréfotóik megmérettetésére. A nyertes fotók kiválasztásáról zsűri dönt. A Szervezők értékes nyereményekkel díjazzák a hobbi kategória, illetve a profi kategóriák győzteseit, illetve a profi kategóriában fődíjBővebben: “Nevezési feltételek”

A szervezőkről

Akszjonovics Aljona Gyerekfotós és oktató. Már gyerekkorom óta érdekelt a fotózás, de csak évekkel később, a várandósságom idején döntöttem úgy, hogy belevágok. Szerettem volna, ha a kisfiamról nem csak mobillal készülnek fényképek, ezért 2016 őszén beiratkoztam egy kezdő fotós tanfolyamra. Életem legjobb döntése volt, hiszen azontúl, hogy a családi albumunk gyönyörű képekkel gazdagodott, egy újBővebben: “A szervezőkről”

Mi ez az egész #kattanjki?

A #kattanjki kezdeményezést a 2020-as karantén alatt indítottuk el több fotós anyukával. Be voltunk zárva a napokba, kicsit bekattantunk, próbálunk túlélni, kapaszkodtunk a szép pillanatokba. Hittük és hisszük, hogy a fotózás terápia, és nemcsak nekünk fotósoknak: kikapcsol, feltölt, inspirál, az alkotás örömét adja. Hiszünk benne, hogy így lehet újra és újra “kikattanni”. Az a célunk,Bővebben: “Mi ez az egész #kattanjki?”

%d blogger ezt szereti: