A szervezőkről

Akszjonovics Aljona

Akszjonovics Aljona

Fotó: Tassi Miklós

Gyerekfotós és oktató. Már gyerekkorom óta érdekelt a fotózás, de csak évekkel később, a várandósságom idején döntöttem úgy, hogy belevágok. Szerettem volna, ha a kisfiamról nem csak mobillal készülnek fényképek, ezért 2016 őszén beiratkoztam egy kezdő fotós tanfolyamra. Életem legjobb döntése volt, hiszen azontúl, hogy a családi albumunk gyönyörű képekkel gazdagodott, egy új hivatást is kaptam.

Boldog vagyok, hogy maradandót alkothatok és hogy örömet szerezhetek az ügyfeleimnek. Nagyon hamar vállalkozás lett a hobbiból, majd egyre több egyéni oktatással kapcsolatos megkeresés érkezett. 2019 tavaszától pedig a Nextfoto Baba- és gyerekfotós workshopjain oktatok, az Instagram oldalamon (@axxaphoto.kids) pedig rendszeresen osztok meg hasznos, fotózással és utómunkával kapcsolatos tartalmakat.

Ihász Ingrid

Ihász Ingrid

Fotó: Schram András

Fotósnak marketinges, marketingesnek fotós. 2015-ben kezdtem el fotózással foglalkozni, és ebből az ártatlan hobbiból hamar komoly kapcsolat és fotós végzettség lett. Mindeközben számtalan egyéb tanfolyamot is elvégeztem, hogy a gyerekfotózás és az utómunka terén elmélyedjek. Bár a szülési szabadságom alatt aktívan is dolgoztam fotósként, a szívem végül visszahúzott a marketinghez, hiszen a fotós vállalkozásnak is azt a részét élvezem legjobban.

Így maradhatott a fényképezés szerelem, így fotózhatom mindig csak azt, amihez éppen kedvem van, ami feltölt engem: elsősorban a kislányomat. Az évek során megszerzett tudást pedig szívesen adom, ha szeretnél te is tudatosabban fotózni és jobb képeket készíteni a gyerekeidről, akkor nézz körül a dreamworldphoto.hu oldalamon, ahol számtalan ingyenes anyag mellett komplex kurzusokat is találsz, elsősorban a Lightroom és Photoshop használatáról. Megtalálsz a YouTube-onInstagramon és Facebookon is.

PROFI kategóriában szeretnél indulni?

Az adataidat harmadik félnek nem adjuk át és bármikor leiratkozhatsz a fotópályázattal kapcsolatos emailekről.

HOBBI kategóriában szeretnél indulni?

Az adataidat harmadik félnek nem adjuk át és bármikor leiratkozhatsz a fotópályázattal kapcsolatos emailekről.